Menu

Fit-Out Sports & Health Center

In een energieke omgeving waar iedereen zich thuis voelt is het onze ambitie om je met plezier de perfecte balans te laten vinden tussen fysieke fitheid en mentale weerbaarheid.

Gratis Proefweek

Spinning in de buurt van Gent

Bieden hoogtetraining aan
Grootste fitnesscentrum van Vlaanderen
Begeleiding op maat

Wil je graag een les in spinning meevolgen en dat in de omgeving van Gent? Dan zit je goed in de fitnesscentra van Fit-Out, die gevestigd zijn in Destelbergen en Lochristi. De trainingen in spinning in onze fitness in de omgeving van Gent zijn een intensieve cardiowork-out waarbij je gegarandeerd een heleboel calorieën verbrandt.

Nieuwsgierig?

Wat kun je verwachten bij een les in spinning in ons centrum in regio Gent?

Tijdens een training in spinning in ons fitnesscentrum in Destelbergen of Lochristi, in de omgeving van Gent, werken we voornamelijk op uithoudingsvermogen en weerstand. Door de intensiteit van de work-out train je jouw conditie én verbrand je tegelijkertijd een pak calorieën. Net zoals bij een BBB-work-out is het belangrijk om de lessen herhaaldelijk bij te wonen, zodat je jouw conditie optimaal behoudt. Ben je niet zeker of de spinning in ons centrum in regio Gent iets voor jou is? Doe dan even onze lidmaatschapstest en kom erachter!

Volg een les in spinning

Ben je geïnteresseerd in het bijwonen van een training in spinning of zoek je een andere uitdaging, zoals bokslessen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren om je in te schrijven. Ook bij vragen of opmerkingen kun je ons altijd bellen op het nummer 09 238 16 38 of door een mail te sturen naar info@fit-out.be.

Contacteer ons

Persoonlijk
In Groep
Uniek

Ik ben nog steeds een pijnpatiënt maar ééntje die fitter en sterker in het leven staat

Sofie Leys
Sofie Leys

Ik voel me hier thuis

Walter Snoeren
Walter Snoeren

Fit-out is meer dan een gewone sport ervaring

Saskia Forré
Saskia Forré

Nooit werd ik zo welgekomen ontvangen en was iedereen zo vriendelijk, professioneel en behulpzaam

Bernadette Vanderstock
Bernadette Vanderstock

We zijn allebei meer dan 10kg afgevallen en voelen ons veel fitter

Eline Borrey & Thomas Eyckmans
Eline Borrey & Thomas Eyckmans