Menu

MyFitplan

MyFitplan is bewegen met plezier. Het is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, conditie, beperking of tijd. Geen excuses meer om niet te gaan bewegen, met MyFitplan kom en blijf je in beweging.

Met MyFitplan beweeg je op een veilige en verantwoorde manier met resultaatgarantie. Een uniek motiverend beweegplan dat je permanent ondersteunt om te bewegen wanneer en hoe je maar wil. Bewegen is goed voor je, je gaat je fitter voelen en krijgt meer energie. Dat wil je toch ook?

Op basis van een conditietest, een beweegadvies en een 10-weken beweegplan krijg je per week een doelstelling die vertaald wordt in fit-punten. Iedere week heb je als doel om die punten te behalen.  Bereik je je weekdoel dan heb je als resultaat, dat je na 10 weken een fitheidsniveau stijgt.

Start met MyFitplan bij Fit-Out! Begin met een Gratis Proefweek.

Vraag jouw Gratis Proefweek aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Wil je ook fitter en gezonder leven? Ervaar Fit-Out in Destelbergen en Lochristi met een Gratis Proefweek. Wij bieden individueel fitness, eGym, Personal Training, voedingsbegeleiding, een breed aanbod aan groepslessen en nog veel meer. Benieuwd welke lidmaatschap er bij jou past? Doe vrijblijvend de lidmaatschapstest

Persoonlijk
In Groep
Uniek

Nooit werd ik zo welgekomen ontvangen en was iedereen zo vriendelijk, professioneel en behulpzaam

Bernadette Vanderstock
Bernadette Vanderstock

We zijn allebei meer dan 10kg afgevallen en voelen ons super fit

Eline Borrey & Thomas Eyckmans
Eline Borrey & Thomas Eyckmans

- 6kg, strakker, energieker en een goed gevoel

Stephanie Van De Walle
Stephanie Van De Walle