Menu

Fit-Out Sports & Health Center

In een energieke omgeving waar iedereen zich thuis voelt is het onze ambitie om je met plezier de perfecte balans te laten vinden tussen fysieke fitheid en mentale weerbaarheid.

Kennismaking

Hoogtetraining in de buurt van Gent

Bieden hoogtetraining aan
Grootste fitnesscentrum van Vlaanderen
Begeleiding op maat

De hoogtetraining, die we aanbieden in onze sportcomplexen in Destelbergen en Lochristi, in de omgeving van Gent, heeft als doel uiteindelijk beter te presteren in duursport. Hoogtetraining, dat je kunt doen in ons fitnesscentrum in regio Gent, is het trainen op hoogte (boven zeeniveau) en heeft een positief effect op de sportprestaties.

Nieuwsgierig?

De voordelen van de hoogtetraining die je bij ons in regio Gent kunt volgen

Hoogtetraining, waarbij onze medewerkers uit de omgeving van Gent je kunnen helpen, biedt tal van voordelen.  Jij kan nu ook van deze voordelen profiteren door een sessie bij te wonen bij ons in Lochristi of Destelbergen, regio Gent. Ben je overtuigd? Neem dan een fitnessabonnement!

Contacteer ons

Heb je nog vragen of opmerkingen omtrent de hoogtetraining of een andere sessie die je bij ons, Fit-Out, kan volgen, zoals een les in spinning? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Onze medewerkers helpen je graag. Je kunt ons contacteren door te bellen naar het nummer 09 238 16 38 of door een mail te sturen naar info@fit-out.be.

Contacteer ons


Fit-Out in Destelbergen en Lochristi helpt jou op weg naar een nieuwe fittere, gezondere en slankere levensstijl. Ons diverse aanbod zoals eGym, Personal Training en voedingsbeleiding maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met de Fit-Out Kennismaking geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken! Benieuwd welk lidmaatschap er bij jou past? Doe vrijblijvend de lidmaatschapstest.

Anderen bekeken ook:  Hoogtetraining GentFitnesscenter GentFitness Zelzate

Aanbod
Egym circuit

Egym circuit

resultaat in slechts 2x 30 minuten per week

Meer info
Persoonlijk

Ik ben nog steeds een pijnpatiënt maar ééntje die fitter en sterker in het leven staat

Sofie Leys
Sofie Leys

Ik voel me hier thuis

Walter Snoeren
Walter Snoeren

Fit-out is meer dan een gewone sport ervaring

Saskia Forré
Saskia Forré

Nooit werd ik zo welgekomen ontvangen en was iedereen zo vriendelijk, professioneel en behulpzaam

Bernadette Vanderstock
Bernadette Vanderstock

We zijn allebei meer dan 10kg afgevallen en voelen ons veel fitter

Eline Borrey & Thomas Eyckmans
Eline Borrey & Thomas Eyckmans