Menu

Hoogtetraining in de buurt van Gent

Bieden hoogtetraining aan
Grootste fitnesscentrum van Vlaanderen
Begeleiding op maat

De hoogtetraining, die we aanbieden in onze sportcomplexen in Destelbergen en Lochristi, in de omgeving van Gent, heeft als doel uiteindelijk beter te presteren in de duursport. Hoogtetraining, dat je kunt doen in ons fitnesscentrum in regio Gent, is het trainen op hoogte (boven zeeniveau) en heeft een positief effect op de sportprestaties.

Nieuwsgierig?

De voordelen van de hoogtetraining die je bij ons in regio Gent kunt volgen

Een hoogtetraining, waarbij onze medewerkers uit de omgeving van Gent je kunnen helpen, biedt tal van voordelen. Zo is de zuurstofspanning van de lucht lager dan op zeeniveau. Concreet wil dat zeggen dat het lichaam voldoende zuurstof krijgt en dat ook sneller kan transporteren doorheen het lichaam. Dat zorgt er op zijn beurt dan weer voor dat er meer rode bloedcellen aangemaakt worden en het capillairennetwerk groeit. Daardoor wordt er meer bloed afgegeven aan de spieren, waardoor ze meer zuurstof krijgen. Jij kan nu ook van deze fysiologische factoren die komen kijken bij een hoogtetraining profiteren door een sessie bij te wonen bij ons in Lochristi of Destelbergen, regio Gent. Ben je overtuigd van de voordelen? Neem dan snel een fitnessabonnement!

Contacteer ons

Heb je nog vragen of opmerkingen omtrent de hoogtetraining of een andere sessie die je bij ons, Fit-Out, kan volgen, zoals een les in spinning? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Onze medewerkers helpen je graag. Je kunt ons contacteren door te bellen naar het nummer 09 238 16 38 of door een mail te sturen naar info@fit-out.be.

Contacteer ons

Persoonlijk
In Groep
Uniek

Ik ben nog steeds een pijnpatiënt maar ééntje die fitter en sterker in het leven staat

Sofie Leys
Sofie Leys

Ik voel me hier thuis

Walter Snoeren
Walter Snoeren

Nooit werd ik zo welgekomen ontvangen en was iedereen zo vriendelijk, professioneel en behulpzaam

Bernadette Vanderstock
Bernadette Vanderstock

We zijn allebei meer dan 10kg afgevallen en voelen ons veel fitter

Eline Borrey & Thomas Eyckmans
Eline Borrey & Thomas Eyckmans