Menu

Fit-Out Sports & Health Center

In een energieke omgeving waar iedereen zich thuis voelt is het onze ambitie om je met plezier de perfecte balans te laten vinden tussen fysieke fitheid en mentale weerbaarheid.

Gratis Proefweek

Ervaar HIIT That Booty bij Fit-Out Destelbergen en Lochristi

HIIT that Booty is een combinatie van een uitdagende high intensity interval training en een stevige training van bovenbenen en billen.

Tijdens de HIIT workout staan kracht, wendbaarheid en uithoudingsvermogen centraal. Jouw conditie wordt flink op de proef gesteld tijdens explosieve en atletische oefeningen, die elkaar in een hoog tempo opvolgen.

Tijdens de Booty workout train je de bovenbenen en de billen. Door het gebruik van verschillende materialen zoals losse plates en weerstandsbanden zal je snel resultaat bemerken. Deze les is voor beginners èn mensen met ervaring.

Maak kennis met HIIT That Booty bij Fit-Out Destelbergen en Lochristi

Vraag direct online een Gratis Proefles aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.Wil je ook fitter en gezonder leven? Ervaar Fit-Out in Destelbergen en Lochristi met een Gratis Proefweek. Wij bieden individueel fitness, eGym, Personal Training, voedingsbegeleiding, een breed aanbod aan groepslessen en nog veel meer. Benieuwd welke lidmaatschap er bij jou past? Doe vrijblijvend de lidmaatschapstest

Persoonlijk
In Groep
Uniek

Ik ben nog steeds een pijnpatiënt maar ééntje die fitter en sterker in het leven staat

Sofie Leys
Sofie Leys

Ik voel me hier thuis

Walter Snoeren
Walter Snoeren

Fit-out is meer dan een gewone sport ervaring

Saskia Forré
Saskia Forré

Nooit werd ik zo welgekomen ontvangen en was iedereen zo vriendelijk, professioneel en behulpzaam

Bernadette Vanderstock
Bernadette Vanderstock

We zijn allebei meer dan 10kg afgevallen en voelen ons veel fitter

Eline Borrey & Thomas Eyckmans
Eline Borrey & Thomas Eyckmans