Menu

Fit-Out Sports & Health Center

In een energieke omgeving waar iedereen zich thuis voelt is het onze ambitie om je met plezier de perfecte balans te laten vinden tussen fysieke fitheid en mentale weerbaarheid.

Kennismaking

Fitnesscenter in de omgeving van Gent

Bieden hoogtetraining aan
Grootste fitnesscentrum van Vlaanderen
Begeleiding op maat

Wil jij sporten in een fitnesscenter in de omgeving van Gent dat all-in fitness aanbiedt? Kom dan langs bij fitness Fit-Out, dat vestigingen heeft in Destelbergen en Lochristi, in de buurt van Gent. Wij zijn het grootste fitnesscentrum dat gelegen is in de buurt van Gent en hebben gemotiveerde en getalenteerde personal trainers die je graag helpen met advies rond fitness op maat.

Nieuwsgierig?

Sporten in een uniek fitnesscenter in regio Gent

In ons fitnesscenter in Destelbergen en Lochristi, in de omgeving van Gent, kun je aan all-in fitness doen. Wij bieden namelijk tal van trainingen en work-outs aan en beschikken over verschillende toestellen. Denk daarbij maar aan spinninglessen, BBB-work-outs, bokslessen, power yoga, cycling fitness en nog veel meer! Je kunt privé sporten, groepslessen volgen of een personal trainer inschakelen. Die helpt je bij het opstellen van een fitnessplan om zo je doelen te behalen. Of dat nu gewicht verliezen, je conditie verbeteren of je spieren verscherpen is. Door de all-in fitness in ons fitnesscentrum, dat het grootste van Vlaanderen is en in de buurt van Gent ligt, is er voor ieder wel wat wils!

Ons fitnesscenter in regio Gent ontdekken door een gratis proefles

Wil je graag komen sporten bij het grootste fitnesscentrum van Vlaanderen, dat gelegen is in de buurt van Gent en verschillende soorten all-in fitness aanbiedt? Dan zijn wij de perfecte partner voor jou! Bovendien hoef je niet meteen een fitnessabonnement aan te gaan bij ons, je kunt eerst komen proberen tijdens een proefles of proefweek. Tijdens de proefweek kun je deelnemen aan verschillende soorten fitness in ons fitnesscenter in de omgeving van Gent, van Zumba tot core training. Bovendien kun je ook kennismaken met onze unieke hoogtetraining en onze E-gym. Bij deze laatste worden je resultaten en gegevens opgeslagen op een persoonlijk bandje waarmee je de volgende keer snel gebruik kunt maken van de fitnesstoestellen in ons fitnesscenter in de omgeving van Gent. Zo hoef je niet telkens alle gegevens opnieuw in te voeren in de toestellen van ons grootste fitnesscentrum van Vlaanderen, dat in de omgeving van Gent ligt.

Bezoek het grootste fitnesscentrum in regio Gent

Ben je geïnteresseerd in de all-in fitness die wij als grootste fitnesscentrum aanbieden in de buurt van Gent? Kom dan snel eens langs om je in te schrijven voor een proefles of om een abonnement af te sluiten. Heb je nog vragen voor ons team omtrent onze all-in fitness in ons fitnesscenter in de buurt van Gent? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar het nummer 09 238 16 38, stuur een mail naar info@fit-out.be of vul ons online contactformulier in.

Contacteer ons


Fit-Out in Destelbergen en Lochristi helpt jou op weg naar een nieuwe fittere, gezondere en slankere levensstijl. Ons diverse aanbod zoals eGym, Personal Training en voedingsbeleiding maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met de Fit-Out Kennismaking geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken! Benieuwd welk lidmaatschap er bij jou past? Doe vrijblijvend de lidmaatschapstest.

Anderen bekeken ook:  Hoogtetraining GentFitnesscenter GentFitness Zelzate

Aanbod
Egym circuit

Egym circuit

resultaat in slechts 2x 30 minuten per week

Meer info
Persoonlijk

Ik ben nog steeds een pijnpatiënt maar ééntje die fitter en sterker in het leven staat

Sofie Leys
Sofie Leys

Ik voel me hier thuis

Walter Snoeren
Walter Snoeren

Fit-out is meer dan een gewone sport ervaring

Saskia Forré
Saskia Forré

Nooit werd ik zo welgekomen ontvangen en was iedereen zo vriendelijk, professioneel en behulpzaam

Bernadette Vanderstock
Bernadette Vanderstock

We zijn allebei meer dan 10kg afgevallen en voelen ons veel fitter

Eline Borrey & Thomas Eyckmans
Eline Borrey & Thomas Eyckmans