Menu

Fit-Out Sports & Health Center

In een energieke omgeving waar iedereen zich thuis voelt is het onze ambitie om je met plezier de perfecte balans te laten vinden tussen fysieke fitheid en mentale weerbaarheid.

Gratis Proefweek

Een fitnessabonnement in de omgeving van Gent

Bieden hoogtetraining aan
Grootste fitnesscentrum van Vlaanderen
Begeleiding op maat

Wil je een fitnessabonnement nemen in de beste fitness in regio Gent en bij uitbreiding in Vlaanderen? Kom dan langs bij Fit-Out. Wij hebben een vestiging in zowel Lochristi als Destelbergen. Onze personal trainers en medewerkers uit de omgeving van Gent staan graag voor je klaar indien je vragen hebt omtrent je training of fitnessabonnement.

Nieuwsgierig?

Een fitnessabonnement nemen in ons sportcomplex in regio Gent

Vooraleer je een fitnessabonnement afsluit in ons sportcomplex in de omgeving van Gent kun je eerst een gratis proefweek volgen, waarbij je onze trainingen al eens kunt uitproberen. Zo ontdek jij welke lessen en sessies jou het best liggen en jou helpen bij het behalen van jouw doel. Of dat nu afvallen, het verbeteren van je conditie of iets anders is. Daarin ondersteunen onze personal trainers je graag en bovendien geven ze je het beste advies. Ben je overtuigd? Dan kun je een fitnessabonnement bij ons unieke sportcomplex in Destelbergen of Lochristi, regio Gent, nemen!

Sluit een fitnessabonnement af

Ben je gemotiveerd om je doel te behalen en wil je nu een fitnessabonnement nemen? Contacteer ons snel om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons contacteren door ons online contactformulier in te vullen, te bellen naar het nummer 09 238 16 38 of door een mail te sturen naar info@fit-out.be.

Contacteer ons

Persoonlijk
In Groep
Uniek

Ik ben nog steeds een pijnpatiënt maar ééntje die fitter en sterker in het leven staat

Sofie Leys
Sofie Leys

Ik voel me hier thuis

Walter Snoeren
Walter Snoeren

Fit-out is meer dan een gewone sport ervaring

Saskia Forré
Saskia Forré

Nooit werd ik zo welgekomen ontvangen en was iedereen zo vriendelijk, professioneel en behulpzaam

Bernadette Vanderstock
Bernadette Vanderstock

We zijn allebei meer dan 10kg afgevallen en voelen ons veel fitter

Eline Borrey & Thomas Eyckmans
Eline Borrey & Thomas Eyckmans