Fit-out biedt tal van individuele trainingsmogelijkheden aan:

eGym cirkel

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een club steeds uit? Dan heeft Fit-out voor jou de oplossing!

Voordelen van eGym fitness

 • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart;
 • Effectieve training, slechts 2 x 30 minuten per week;
 • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
 • Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;
 • Fit & Vitaal in 30 minuten !

 

MyFitplan

MyFitplan is bewegen met plezier. Het is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, conditie, beperking of tijd. Geen excuses meer om niet te gaan bewegen, met MyFitplan kom en blijf je in beweging. 

Met MyFitplan beweeg je op een veilige en verantwoorde manier met resultaatgarantie. Een uniek motiverend beweegplan dat je permanent ondersteunt om te bewegen wanneer en hoe je maar wil. Bewegen is goed voor je, je gaat je fitter voelen en krijgt meer energie. Dat wil je toch ook?

Op basis van een conditietest, een beweegadvies en een 10-weken beweegplan krijg je per week een doelstelling die vertaald wordt in fit-punten. Iedere week heb je als doel om die punten te behalen.  Bereik je je weekdoel dan heb je als resultaat, dat je na 10 weken een fitheidsniveau stijgt.

Tour de France bikes

MAXIMAAL REALISME: alsof je op straat fietst! De fiets kan zodanig ingesteld worden dat het lijkt alsof je daadwerkelijk bergop- of afwaarts fietst. Je kan genieten van welke route ook, over de hele wereld en de routes uit de Tour de France. De Indoor bike past automatisch aan de stijging en daling van het landschap dat jij kiest! Ongeacht de route, de fiets beweegt mee om de geplande route te volgen.

VOOR EEN PERSOONLIJKE ERVARING: De intelligente windweerstand past automatisch de weerstand van jouw fiets aan op basis van het gekozen wind-profiel.Deze technologie berekent jouw lengte en gewicht en past deze vervolgens aan aan de natuurlijke weerstand die van toepassing zou zijn tijdens jouw fietsroute. Een stijging in de fitness is precies hetzelfde als een stijging in de bergen.

FunXtion

Wil je meer plezier beleven in jouw trainingsschema of bent je toe aan een nieuwe uitdaging? Volg dan een funxtion training! Dit nieuwe trainingsconcept is een circuit training waarbij je in 30 minuten alles uit jouw workout haalt. Wil je veel calorieën verbranden en werken aan kracht, conditie, spieruithoudingsvermogen of ‘core strength’? Dat kan allemaal, want Funxtion heeft alles : kettlebells, power bags, snelheidsdrills, boksen en nog zoveel meer. Met Funxtion wordt jouw fitnesstraining een ware sportbeleving, vol energie en plezier!

FunXtion is ontwikkeld voor alle sporters, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. We houden er allemaal van om te spelen en plezier te hebben, het volhouden van uw fitnesstraining wordt veel eenvoudiger wanneer het leuk is. Bovendien zorgen we ervoor dat je steeds weer wordt uitgedaagd, en houden we jou gemotiveerd tijdens het fitnessprogramma, waardoor het veel waarschijnlijker wordt dat je je doelen bereikt.


Start met individuele training bij Fit-out! Begin met een Gratis Proefweek.

Vraag jouw Gratis Proefweek aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Sports & Health club Fit-out is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en de eGym Cirkel. Bij Fit-out ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Week Fitness. 

 

(FILMPJE) Encore coaching binnen Fit-out

Stijn lanceerde EnCORE coaching (gevestigd in Fit-out Destelbergen) in januari 2015

Lees meer

Nieuwjaarsreceptie & eetfestijn 28/1

Graag nodigen wij jullie uit voor onze nieuwjaarsreceptie & eetfestijn

Lees meer
Meer nieuws
 • De eGym Cirkel

  Make EGym Fitness Your Lifestyle

  Maak kennis met de eGym-cirkel!

  Lees meer
Pascale Masson

"Ik ben na al die jaren nog steeds gelukkig, fier en gemotiveerd bij jullie te mogen sporten."

Pascale Masson
Annick Van Acker

"-3,5kg op 10 weken en 2 fitheidsniveaus gestegen"

Annick Van Acker
Verhasselt Sven

"Van fitheidsniveau 2 naar 6!"

Verhasselt Sven
Debby Renoir

"Resultaat na 2 weken sporten bij Fit-out"

Debby Renoir
Gilles D.

"Door de Egym in combinatie met cardiotraining ben ik afgevallen en is mijn spiermassa verhoogd!"

Gilles D.

"Een no-nonsense sportschool. Gezellig en een zeer professionele begeleiding. Voor elk wat wils, gewoon top!"

Stephanie P.
Dominique

"Super programma, heel doelgericht en efficiënt!"

Dominique
Juliana Nuyttens

"Fitness is nu een deel van mijn leven geworden alsook heb ik blijvend mijn voeding aangepast"

Juliana Nuyttens
Melissa De Wilde

"Als je wil afslanken en ondersteuning nodig hebt is Fit-out de oplossing"

Melissa De Wilde
Kelly Bombeke

"Ik ben in totaal 10 kg afgevallen en voel me veel beter"

Kelly Bombeke
Margot Crombé

"Egym is voor mij de ideale manier om aan krachttraining te doen"

Margot Crombé