Menu

Fit-Out Sports & Health Center

In een energieke omgeving waar iedereen zich thuis voelt is het onze ambitie om je met plezier de perfecte balans te laten vinden tussen fysieke fitheid en mentale weerbaarheid.

Gratis Proefweek

Fitness in de omgeving van Zelzate

Bieden hoogtetraining aan
Grootste fitnesscentrum van Vlaanderen
Begeleiding op maat

Wil je graag aan fitness doen in de wijde omgeving van Zelzate? Luister dan eens naar de mogelijkheden die wij aanbieden in ons sportcomplex in Lochristi en Destelbergen. De professionele medewerkers van Fit-Out kunnen je bij staan met advies en zo je helpen bij het behalen van je doel, of dat nu afvallen of je conditie verbeteren is.

Nieuwsgierig?

Een bezoek brengen aan onze fitness in de buurt van Zelzate

Ben je gemotiveerd om je doel te behalen of ben je op zoek naar een leuke nieuwe hobby? Dan is fitness in ons sportcomplex in Lochristi of Destelbergen, in de buurt van Zelzate, perfect voor jou! Je kunt bij ons diverse trainingen en sessies volgen. Zoals core training, power yoga en zelfs bokslessen. Je kunt ook altijd een beroep doen op onze persoonlijke trainer (s) om je advies op maat te geven of je kunt deelnemen aan onze groepslessen. Bij ons is er voor ieder wat wils!

Bezoek ons fitnesscentrum

Ben je benieuwd naar de trainingen en sessies die je bij ons kunt volgen? Kom dan snel langs in onze fitness in de omgeving van Zelzate. Je kunt er bijvoorbeeld aan hoogtetraining doen, iets uniek in Vlaanderen, of indoor cycling-lessen volgen. Heb je vragen? Contacteer ons dan snel door te bellen naar het nummer 09 238 16 38 of door een mail te sturen naar destelbergen@fit-out.be.

Contacteer ons

Persoonlijk
In Groep
Uniek

Ik ben nog steeds een pijnpatiënt maar ééntje die fitter en sterker in het leven staat

Sofie Leys
Sofie Leys

Ik voel me hier thuis

Walter Snoeren
Walter Snoeren

Fit-out is meer dan een gewone sport ervaring

Saskia Forré
Saskia Forré

Nooit werd ik zo welgekomen ontvangen en was iedereen zo vriendelijk, professioneel en behulpzaam

Bernadette Vanderstock
Bernadette Vanderstock

We zijn allebei meer dan 10kg afgevallen en voelen ons veel fitter

Eline Borrey & Thomas Eyckmans
Eline Borrey & Thomas Eyckmans