Menu

Fit-Out Sports & Health Center

In een energieke omgeving waar iedereen zich thuis voelt is het onze ambitie om je met plezier de perfecte balans te laten vinden tussen fysieke fitheid en mentale weerbaarheid.

Kennismaking

Fitness in de omgeving van Zelzate

Bieden hoogtetraining aan
Grootste fitnesscentrum van Vlaanderen
Begeleiding op maat

Wil je graag aan fitness doen in de wijde omgeving van Zelzate? Luister dan eens naar de mogelijkheden die wij aanbieden in ons sportcomplex in Lochristi en Destelbergen. Onze professionele medewerkers van Fit-Out kunnen je bij staan met advies en zo je helpen bij het behalen van je doel, of dat nu afvallen of je conditie verbeteren is.

Nieuwsgierig?

Een bezoek brengen aan onze fitness in de buurt van Zelzate

Ben je gemotiveerd om je doel te behalen of ben je op zoek naar een leuke nieuwe hobby? Dan is fitness in ons sportcomplex in Lochristi of Destelbergen, in de buurt van Zelzate, perfect voor jou! Je kunt bij ons diverse trainingen en sessies volgen. Zoals core training, power yoga en zelfs bokslessen. Je kunt ook altijd een beroep doen op onze persoonlijke trainer (s) om je advies op maat te geven of je kunt deelnemen aan onze groepslessen. Bij ons is er voor ieder wat wils!

Bezoek ons fitnesscentrum

Ben je benieuwd naar de trainingen en sessies die je bij ons kunt volgen? Kom dan snel langs in onze fitness in de omgeving van Zelzate. Je kunt er bijvoorbeeld aan hoogtetraining doen, iets uniek in Vlaanderen, of indoor cycling-lessen volgen. Heb je vragen? Contacteer ons dan snel door te bellen naar het nummer 09 238 16 38 of door een mail te sturen naar info@fit-out.be.

Contacteer ons


Fit-Out in Destelbergen en Lochristi helpt jou op weg naar een nieuwe fittere, gezondere en slankere levensstijl. Ons diverse aanbod zoals eGym, Personal Training en voedingsbeleiding maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met de Fit-Out Kennismaking geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken! Benieuwd welk lidmaatschap er bij jou past? Doe vrijblijvend de lidmaatschapstest.

Anderen bekeken ook:  Hoogtetraining GentFitnesscenter GentFitness Zelzate

Aanbod
Egym circuit

Egym circuit

resultaat in slechts 2x 30 minuten per week

Meer info
Persoonlijk

Ik ben nog steeds een pijnpatiënt maar ééntje die fitter en sterker in het leven staat

Sofie Leys
Sofie Leys

Ik voel me hier thuis

Walter Snoeren
Walter Snoeren

Fit-out is meer dan een gewone sport ervaring

Saskia Forré
Saskia Forré

Nooit werd ik zo welgekomen ontvangen en was iedereen zo vriendelijk, professioneel en behulpzaam

Bernadette Vanderstock
Bernadette Vanderstock

We zijn allebei meer dan 10kg afgevallen en voelen ons veel fitter

Eline Borrey & Thomas Eyckmans
Eline Borrey & Thomas Eyckmans