Menu

Fit-Out Sports & Health Center

In een energieke omgeving waar iedereen zich thuis voelt is het onze ambitie om je met plezier de perfecte balans te laten vinden tussen fysieke fitheid en mentale weerbaarheid.

Gratis Proefweek

E-gym in regio Gent

Bieden hoogtetraining aan
Grootste fitnesscentrum van Vlaanderen
Begeleiding op maat

Wil je graag ontdekken wat e-gym inhoudt en dat in de omgeving van Gent? Kom dan langs bij Fit-Out, wij hebben een vestiging in Destelbergen én Lochristi. E-gym is perfect voor elke doelstelling die je voor ogen hebt en is simpel, maar toch zeer efficiënt. Bovendien worden al je gegevens steeds opgeslagen op je persoonlijke bandje, waardoor je niet steeds tijd verliest om de gewichten in te stellen.

Nieuwsgierig?

E-gym in onze fitness in de buurt van Gent in een notendop

De eerste keer dat je bij ons in Destelbergen of Lochristi, in regio Gent, langskomt, stellen we samen de egym toestellen in. Daarbij wordt gekeken naar de huidige staat van je lichaam en het doel dat je voor ogen hebt. Het is belangrijk dat je niet meteen te zwaar begint en zo je lichaam uit balans brengt. Vervolgens worden de gegevens opgeslagen op je bandje en kan je dat de volgende keer eenvoudig en snel scannen aan het fitnesstoestel. Die is dan meteen en automatisch ingesteld op jouw maat, waardoor je geen tijd verliest. Klinkt dat als muziek in je oren? Bezoek dan zeker onze unieke fitness in België en ontdek wat we nog meer voor jou kunnen doen.

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in deze e-gym in regio Gent en wil je graag eens proberen met een gratis proefweek? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons contacteren door ons online contactformulier in te vullen, te bellen naar het nummer 09 238 16 38 of door een mail te sturen naar info@fit-out.be.

Contacteer ons

Persoonlijk
In Groep
Uniek

Ik ben nog steeds een pijnpatiënt maar ééntje die fitter en sterker in het leven staat

Sofie Leys
Sofie Leys

Ik voel me hier thuis

Walter Snoeren
Walter Snoeren

Fit-out is meer dan een gewone sport ervaring

Saskia Forré
Saskia Forré

Nooit werd ik zo welgekomen ontvangen en was iedereen zo vriendelijk, professioneel en behulpzaam

Bernadette Vanderstock
Bernadette Vanderstock

We zijn allebei meer dan 10kg afgevallen en voelen ons veel fitter

Eline Borrey & Thomas Eyckmans
Eline Borrey & Thomas Eyckmans