Menu

Fit-Out Sports & Health Center

In een energieke omgeving waar iedereen zich thuis voelt is het onze ambitie om je met plezier de perfecte balans te laten vinden tussen fysieke fitheid en mentale weerbaarheid.

Gratis Proefweek

Bring a Friend

Niks is leuker dan samen sporten met je vrienden, kennissen en familie. Wij nodigen jouw vrienden/ familieleden graag uit voor vrijblijvende kennismaking bij ons in de club. Zo kunnen we samen kijken naar welke resultaten ze willen toewerken en bereiken. Vervolgens geven we hen een rondleiding in onze club en laten we zien hoe we ook voor hen een persoonlijk programma kunnen samenstellen met resultaat.  
 

7 DAGEN GRATIS voor jouw vriend(in)

Vraag direct online 7 dagen gratis fitness aan voor je vriend(in) in het onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met hen op voor een persoonlijke kennismaking.

* Enkel geldig voor vrienden en/of familieleden die hier nog geen lid zijn

* Enkel geldig voor vrienden en/ of familieleden die nog geen weekpas gekregen hebbenWil je ook fitter en gezonder leven? Ervaar Fit-Out in Destelbergen en Lochristi met een Gratis Proefweek. Wij bieden individueel fitness, eGym, Personal Training, voedingsbegeleiding, een breed aanbod aan groepslessen en nog veel meer. Benieuwd welke lidmaatschap er bij jou past? Doe vrijblijvend de lidmaatschapstest

Persoonlijk
In Groep
Uniek

Ik ben nog steeds een pijnpatiënt maar ééntje die fitter en sterker in het leven staat

Sofie Leys
Sofie Leys

Ik voel me hier thuis

Walter Snoeren
Walter Snoeren

Fit-out is meer dan een gewone sport ervaring

Saskia Forré
Saskia Forré

Nooit werd ik zo welgekomen ontvangen en was iedereen zo vriendelijk, professioneel en behulpzaam

Bernadette Vanderstock
Bernadette Vanderstock

We zijn allebei meer dan 10kg afgevallen en voelen ons veel fitter

Eline Borrey & Thomas Eyckmans
Eline Borrey & Thomas Eyckmans