Menu

Fit-Out Sports & Health Center: Persoonlijk

Bij persoonlijke doelstellingen hoort een persoonlijk plan. Daarom begeleiden onze motiverende experts je met een trainingsplan op maat -zodat jij het beste resultaat behaalt.

Gratis Proefweek

Wij werken samen met jou aan jouw doel

In een energieke omgeving waar iedereen zich thuis voelt, is het onze ambitie om je met plezier de perfecte balans te laten vinden tussen fysieke fitheid en mentale weerbaarheid. 

INTAKE

Tijdens deze afspraak leer je jouw trainer kennen en gaan we dieper in op jouw doelen. Aan de hand van een anamnese, lichaamsanalyse (bodyscan) en gezondheidscheck stellen we de beginsituatie vast. Zo kunnen we direct advies geven en dit meenemen in je persoonlijk fitnessprogramma. 

KRACHT/ MOBILITEIT

We meten je kracht in verschillende lichaamszones. Op basis van deze resultaten en jouw voorkeuren/ doelen stellen we een programma samen. We gaan aan de slag met Egym, Egym flex of op de traditionele toestellen. Daarnaast kunnen we nog extra oefeningen voorzien om bepaalde specifieke zones te versterken.

CONDITIE

We bekijken hoe fit je bent aan de hand van een conditietest op de fiets. In combinatie met de bodyscan en krachttest kunnen we nu starten met conditietraining op maat. Elke 30 dagen testen we je conditie opnieuw en bekijken jouw vooruitgang!

GROEP

Doe je liever iets in groep? Dan bekijken we samen welke lessen je leuk vindt en aansluiten bij jouw doelen.

EVALUATIE

We blijven je uiteraard opvolgen en motiveren! Elke zes weken lassen we een evaluatiemoment in en bekijken we jouw vooruitgang. 

KENNISMAKEN MET FIT-OUT? VRAAG DE (START)INFO AAN!

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Wil je ook fitter en gezonder leven? Ervaar Fit-Out in Destelbergen en Lochristi met een Gratis Proefweek. Wij bieden individueel fitness, eGym, Personal Training, voedingsbegeleiding, een breed aanbod aan groepslessen en nog veel meer. Benieuwd welk lidmaatschap er bij jou past? Doe vrijblijvend de lidmaatschapstest

In Groep
Uniek

Ik ben nog steeds een pijnpatiënt maar ééntje die fitter en sterker in het leven staat

Sofie Leys
Sofie Leys

Ik voel me hier thuis

Walter Snoeren
Walter Snoeren

Fit-out is meer dan een gewone sport ervaring

Saskia Forré
Saskia Forré

Nooit werd ik zo welgekomen ontvangen en was iedereen zo vriendelijk, professioneel en behulpzaam

Bernadette Vanderstock
Bernadette Vanderstock

We zijn allebei meer dan 10kg afgevallen en voelen ons veel fitter

Eline Borrey & Thomas Eyckmans
Eline Borrey & Thomas Eyckmans