Menu

Fit-Out Sports & Health Center: In Groep

Laagdrempelig; Fit-Out Sports & Health Center heeft aanbod voor alle niveau's

Gratis Proefweek

Voor iedereen

Ontdek het brede aanbod, fitness tot gezondheid en ontspanning van Fit-Out in regio Destelbergen en Lochristi.

Uitgebreid aanbod van meer dan 50 groepslessen per week
Van heel intens tot onspannend
Van creatief tot klassiek

Een les reserveren als lid

Lessenrooster Destelbergen

Lessenrooster Lochristi

 • M's Bootcamp & Boxing

  M's Bootcamp & Boxing

  M’s bootcamp/Boxing is een high intensity work-out van 50 minuten, waarbij het volledige lichaam wordt getraind door middel van loop-, roei- en kracht oefeningen of boks– en kracht oefeningen.

  Read more
 • Indoor Cycling

  Indoor Cycling

  Sfeervolle fietstraining in groepsverband. Op muziek en onder begeleiding klim je naar ongekende hoogtes, leg je heel wat kilometers af en versla je jezelf tijdens de sprint op onze spinning bikes!

  Read more
 • Dance

  Dance

  Dance is een eenvoudige, aanstekelijke dans workout. Het voelt als een avondje uit met je vrienden. De opzwepende beats zorgen ervoor dat je lekker mee wilt dansen. Iedere week oefen je de verschillende moves tot je deze onder de knie hebt.

  Read more
 • Body Combat

  Body Combat

  Body Combat is een krachtige en energieke cardio-workout geïnspireerd op bewegingen uit het boksen, karate, Taekwondo, Muay Thai. Wij motiveren je om het maximale uit jezelf te halen en je leert in een mum van tijd de verschillende punch-en traptechnieken.

  Read more
 • BBB

  BBB

  De klassieker onder de groepslessen. De nadruk ligt op Borst-Buik-Billen, maar ook de armen en het zitvlak worden getraind. Door middel van cardio- en krachtoefeningen train je gericht de "probleemgebieden" en verbrand je veel calorieën. Ideaal als je wilt afvallen en

  Read more
 • Body Pump

  Body Pump

  Body Pump is een spierverstevigende groepsles met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Je spieren zullen mooier van vorm worden en steviger aanvoelen.

  Read more
 • Core Training

  Core Training

  Core Training is een intensieve workout, waarbij alle oefeningen vertrekken vanuit de 'core'. Buik-, rug- en bilspieren worden getraind en versterkt!

  Read more
 • Stability training

  Stability training

  Een specifieke training om bekken, rug, buik te trainen op een rustige en aangename manier. Evenwicht en lenigheid zorgen voor een betere stabiliteit bij elke activiteit.

  Read more
 • Get Active

  Get Active

  Get Active is een groepstraining voor starters waarbij lenigheid, kracht -en conditie worden getraind op een aangepast niveau.

  Read more
 • Yoga

  Yoga

  Yoga helpt om meer souplesse te vinden en meer kracht in de zwakkere delen van je lichaam. Je ontdekt spieren dat je nog niet eerder gebruikt hebt, waardoor je een betere voeling krijgt met je lichaam.

  Read more
 • Power Yoga

  Power Yoga

  Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm van Yoga. De fysieke houdingen ondersteun je met ademtechnieken. Poweryoga kent variatie in de lessen en houdingen, waardoor iedere sessie weer anders is.

  Read more
 • Body balance

  Body balance

  Bij BODYBALANCE kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

  Read more
 • Body Jam

  Body Jam

  Body Jam is een verslavende dans-workout waarbij het doel is jezelf te verliezen in de bewegingen en de muziek. Je danst de laatste nieuwe dansstijlen (hiphop, streetdance, house) op de coolste muziek.

  Read more
 • RECHARGE 3FF3CT

  RECHARGE 3FF3CT

  Heb je altijd al een flexibel en soepel lichaam willen hebben? Of ben je op zoek naar innerlijke rust en een sterke mind? Bij onze RECHARGE 3FF3CT les staat de balans tussen lichaam en geest centraal

  Read more
 • Beach Fit

  Beach Fit

  Shape your body voor de zomer. Een work out die gericht is op wat we in de zomer nog meer waarderen: strakke spieren en een mooie houding.

  Read more
 • Tabata

  Tabata

  Tabata is een hoog intensieve intervaltraining waarbij eenzelfde oefening gedurende 4 minuten met een vast trainings- en rustprotocol wordt uitgevoerd. De 5 motorische basisvaardigheden worden optimaal getraind door het uitvoeren van een 6-tal verschillende oefeningen

  Read more
 • FBW

  FBW

  FBW is een Full Body Workout waarbij kracht, snelheid, uithouding, flexibiliteit en stabiliteit gecombineerd worden op verschillende manieren.

  Read more
Persoonlijk
Uniek

Ik ben nog steeds een pijnpatiënt maar ééntje die fitter en sterker in het leven staat

Sofie Leys
Sofie Leys

Ik voel me hier thuis

Walter Snoeren
Walter Snoeren

Fit-out is meer dan een gewone sport ervaring

Saskia Forré
Saskia Forré

Nooit werd ik zo welgekomen ontvangen en was iedereen zo vriendelijk, professioneel en behulpzaam

Bernadette Vanderstock
Bernadette Vanderstock

We zijn allebei meer dan 10kg afgevallen en voelen ons veel fitter

Eline Borrey & Thomas Eyckmans
Eline Borrey & Thomas Eyckmans